OM OSS

Yo, velkommen til Veersila!

Veersila eventyret startet opp i 2023, midt i pulsen av Oslo. Jeg er Willian Pozo, lidenskapelig fotballspiller med et hjerte for mote, sammen med min partner in crime Bethy, en gründer med en nese for det neste store innen trender. Vi fant oss frustrerte over det begrensede og ensformige utvalget av streetwear på markedet – altfor mye av det samme uten det lille ekstra som skriker "dette er meg". 

Veersila ble til ut fra ideen om en reise "fra mørket til lyset". Vokst opp på østkanten i Oslo, har vi blitt inspirert av både de gode og tøffe tidene, noe som skinner gjennom i designene våre. Med Veersila ønsker vi å gjøre mer enn å bare kle deg opp; vi vil fortelle historier, feire livets mange sider og vise at mote også kan ha dybde og mening.

Veien hit har vært fult med utfordringer, men hver eneste en har bare gjort oss mer motivert til å kjøre på. Vi er her for å dele våre egne erfaringer og visjoner gjennom Veersila, og spre budskap som betyr noe.

Hva betyr Veersila? 

"Veer" handler om å ta en ny retning – akkurat det vi sikter mot i streetwear-verdenen. "Sila" betyr "karakter" på Swahili, og sammen representerer Veersila vår misjon om å tilføre streetwear-scenen noe nytt og ekte, med klær som har sjel og personlighet.

Veersila er mer en ett klesmerke

Vi vil at du skal føle deg på topp, se skarp ut og være komfortabel i klærne våre. Gjennom design og collabs ønsker vi å inspirere og dele historier som treffer rett hjem.

Veersila er dedikert til alle som har en historie å fortelle, enten du står midt i utfordringer eller søker inspirasjon for å holde motet oppe. Vårt motto, "For Every dark night there is a brighter day, keep yo head up", står som et symbol på vår tro på håp og utholdenhet.

Er du klar til å bli en del av Veersila-familien? Bli med oss på denne reisen fra mørke til lys, og la oss sammen utforske hvordan ekte streetwear ikke bare handler om mote, men også om mot, inspirasjon, og å fortelle de historiene som virkelig betyr noe.

Velkommen til Veersila – der din historie er vår største inspirasjon.